Fiind pasionați si inspirați din tradiția pizzei romane, cu o istorie de peste 200 de ani, pleacăm intr-o calatorie culinară în Roma, la maeștri pizzaioli italieni.
In urma acestei experienței unice, studiu și practică indelungată ne întoarcem în țară și alegem să punem bazele primului restaurant Why Pizza.
Am ales Timișoara, Capitala Culturală Europeană 2023, orașul nostru de suflet, unde avem mulți prieteni și unde ne-am petrecut frumos mult timp, unde oameni orașului au bun gust și miros fin al calități, știu să sărbătorească arta și cultura, știu să aprecieze atât inovația cât și artizanatul.
WhyPizza: "Dragoste la prima degustare"
In Roma am descoperit pentru prima oară abordarea inovatoare în ceea ce privește Pizza al Taglio, a fost "dragoste la prima degustare".
Dragostea a fost atât de mare incât am decis sa aprofundăm arta acestui blat de pizza special.
Așa am inteles cât de nobil și perfecționist este acest blat de pizza, "WHY" se pretează doar la ingrediente de cea mai inaltă calitate și "WHY" se potrivesc prepararatele a la cart de parcă acolo le era locul, "WHY" sparge barierele "pizzei clasice" și devine o "pizza artizanală gourmet".
Why Pizza: "Pizza al Taglio"
Pizza noastră este o specialitate romană care se caracterizează printr-un blat pufos și o varietate de toppinguri.
Blatul este lasat la dospit intre 60 și 72 de ore și este preparat cu un amestec special de făină, apă, drojdie și sare, care îi conferă o textură crocantă la exterior dar moale și pufoasă la interior.
Astfel, pizza noastră, este foarte ușor digerabilă, adorată de copii și parinți deopotrivă.
Toppingurile sunt bazate pe ingrediente atent selecționate, proaspete și de înaltă calitate.
De la prima înghițitură până la ultima, angajamentul nostru față de calitate se reflectă în fiecare felie.
Why Pizza: "Condimentul Vieții"
Varietatea este condimentul vieții, iar meniul nostru este o dovadă a acestui lucru!
Am creat un univers al pizzei la tavă taiată cu foarfecele, de la clasica Margherita la Vegetariene și Vegane, la combinații mai elaborate, Gourme, cum ar fi Steake'ul de Ton marinat și gătit dupa o tehnică Japoneză, Somonul Gravlax, Vitello Tonnato, Humusul și multe alte retete a la cart preparate și gătite de bucatarii noștri.
Există o felie pentru toată lumea la masa noastră.
Why Pizza: "Experienta Gastronomică"
Proiectul Why Pizza a fost special conceput să vă ofere o experiență gastronomică unică.
Avem o abordare inovatoare în ceea ce privetșe experiența clientului în localul nostru:
1. Vă invităm înăuntru localului, unde vă așteptam cu o mulțime de sortimente de pizza la tavă și panini din care să vă alegeți, personalul nostru vă poate exlica despre fiecare sortiment în parte,
2. Comandați variantele dumneavoastră preferate de pizza
3. In timp ce feliile sunt tăiate cu foarfeca și băgate la cuptor pentru un ultim "crunchy touch" puteți merge la barul din locație pentru a vă alege o băutură exact pe gustul dumneavoastră.
Calitatea nu este doar o alegere; este standardul nostru.
Contact & Colaborări
ADRESA: Strada Vasile Alecsandri, nr. 2, Timișoara | Piața Unirii